Routebeschrijving

Met de wagen

De kantoren van Transport en Logistiek Vlaanderen zijn gelegen in de Land van Rodelaan 20, 9050 Gentbrugge vlak naast het viaduct van de E17.
U bereikt ons als volgt:

  • Vanuit Brussel/Oostende: volg autosnelweg E40 tot Gent-Zwijnaarde en vervolg via autosnelweg E17 richting Antwerpen. Neem afrit n° 10 Gentbrugge. Op het einde van de afrit naar links (Brusselsesteenweg) en aan eerste lichten rechtsaf. Dit is de Land van Rodelaan.
  • Vanuit Antwerpen: volg autosnelweg E17 richting Gent. Neem afrit n° 10 Gentbrugge. Op het einde van de afrit aan de lichten rijdt u rechtdoor (u dwarst de Brusselsesteenweg) en komt meteen in de Land van Rodelaan.
  • Vanuit Kortrijk: volg autosnelweg E17 richting Gent. Neem afrit n° 10 Gentbrugge. Op het einde van de afrit naar links (Brusselsesteenweg) en aan eerste lichten rechtsaf. Dit is de Land van Rodelaan.

Met het openbaar vervoer

  • Neem de trein tot Gent-Sint-Pieters. U neemt vervolgens tramlijn 22 tot aan de Land van Rodelaan. Dit is de eerste halte na het verlaten van de Brusselse steenweg en ligt vlak onder het viaduct van de E17.
  • Of neem in Gent-Sint-Pieters de trein naar Gentbrugge. Bij het verlaten van het station gaat u naar rechts tot aan de Land van Rodelaan. Op het einde van de straat bevinden zich de kantoren van Transport en Logistiek Vlaanderen 100m op uw linkerkant.
deMarketeer_TLV_website_Banner word lid_111010.jpg
Vind een transporteur of logistieke dienstverlener

TLNplanner_internet_TLV.gif